Zumba, pilates, videojocs, xocolatada i paelles per a celebrar el Dia del Veí en l’Associació de la Frontera

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Serà el pròxim dissabte 21 de maig des de les 10 del matí fins a passades les 10 de la nit en la plaça Joan Fuster

Com fa des de l’any 2016, l’Associació de Veïns del Barri de la Frontera, per a celebrar el Dia del Veí, ha organitzat, per a dissabte que ve, una completa jornada d’activitats que compta amb el suport de la Regidoria de Participació Ciutadana i Barris.

Des de la regidoria treballem per a fer costat a totes les associacions de Petrer amb la finalitat de fomentar el teixit associatiu de la nostra ciutat”, ha destacat l’edil de l’àrea, Juana Ochoa, que ha aprofitat per a posar en valor “la gran faena i la implicació” de l’associació de veïns de la Frontera, “que sempre estan aquí al peu del canó”.

Alicia Muñoz, integrant de l’AAVV de la Frontera, ha sigut l’encarregada de desglossar totes les activitats que tindran lloc dissabte que ve, en la plaça Joan Fuster (darrere de l’església de la Santa Cruz). La jornada començarà a les 10 del matí amb una xocolatada. A la mateixa hora, per al públic jove, hi haurà activitats amb videojocs i jocs de rol de la mà de l’Associació ACME. Més tard, a les 10.30, s’ha programat una classe magistral de pilates dirigida pel monitor Andrés Pertegas.

També, a les 12.30, hi haurà una classe magistral de zumba comandada per la monitora Ede. A les 14.00 serà moment de parar per a reposar forces amb servei de paelles (al preu de 2.50 € el plat de paella i refresc).