La Policia Local posarà en marxa un dispositiu especial de control i vigilància de cuartelillos i establiments hostalers

Davant la proximitat dels dies en què Petrer hauria de celebrar els seus dies grans de les Festes de Moros i Cristians, la Unió de Festejos, en paraules del seu president, Enrique Rubio, i l’Ajuntament de Petrer, de mans de l’alcaldessa, Irene Navarro, i el comissari en cap, Antonio Amorós, han llançat un missatge de responsabilitat a la família festera perquè limiten les celebracions i les reunions festeres durant estos dos caps de setmana.

L’alcaldessa ha agraït el gran esforç de veïnes i veïns per a “reduir els contactes socials i familiars i que, afortunadament, les xifres d’incidència acumulada es mantinguen per davall de 30 casos per cada 100.000 a Petrer”, i ha afegit que “esta bona situació no ens ha de donar eixa confiança per a abaixar la guàrdia, ja que fa només uns mesos les dades no eren tan bones. No podem fer malbé l’esforç de les últimes setmanes per un menjar, una reunió o una simple quedada, que, reconec, que a totes i a tots ens abellix”.

Navarro ha recordat que el pròxim dia 24 de maig està previst que comence la vacunació massiva a Petrer, “per la qual cosa estic convençuda que si continuem mostrant eixa responsabilitat durant el mes de maig, amb l’avanç de la vacunació i amb la disminució de casos, podrem mirar l’estiu i els pròxims mesos amb molta més tranquil·litat”.

Per part seua, el president de la Unió de Festejos Sant Bonifaci, Màrtir, ha recalcat el missatge de “responsabilitat, prudència i respecte“, subratllant que “com fem en tot este temps, hem de ser exemple d’estos valors perquè encara queden persones malaltes i el que volem tots és que això no empitjore”.

Antonio Amorós, comissari en cap de la Policia Local, ha recordat que “de moment no hem hagut de denunciar cap cuartelillo, cap seu festera, ja que el comportament ha sigut exemplar”. No obstant això, en acostar-se unes dates complicades, “durant estos dos caps de setmana, des de la Policia Local hem preparat un dispositiu especial encaminat a la vigilància i control de tot el barri antic i dels establiments hostalers”.

L’Alcaldessa i president d’Unió de Festejos han volgut aprofitar per a llançar un missatge “d’ànim” a tota la família festera, amb la mirada posada en la celebració de les festes de 2022.

WordPress Video Lightbox Plugin