També va haver-hi una declaració institucional de tots els grups polítics d’adhesió al Manifest del Consell de les Dones sobre la violència de gènere.

Els quatre grups polítics amb representació municipal (PSOE, PP, Ciutadans i Esquerra Unida) van aprovar en el ple ordinari celebrat anit una moció conjunta de condemna a les amenaces a un professor de l’IES Azorín per part de la mare d’un alumne que a més és militant i membre de la candidatura local de Vox.

En la moció, subscrita pels quatre portaveus i que va ser aprovada per unanimitat, es condemna “amb contundència, com a administració local, les amenaces d’aquesta mare i candidata del partit Vox a un professor i expressa el suport, consideració i respecte de l’Ajuntament de Petrer a la labor realitzada pels i per les docents en l’exercici de les seues funcions”.

A més, la moció també rebutja qualsevol tipus de pressió i recorda que existeix llibertat de càtedra. “Expressar la repulsa cap a aquest tipus d’intimidacions que qüestionen un dret fonamental i la llibertat acadèmica, el dret que correspon als estudiants i professors per a poder aprendre, ensenyar, investigar i divulgar el pensament, l’art i el coneixement, sense patir pressions econòmiques, polítiques o d’un altre tipus per això”, s’indica textualment en la moció.

El ple també va aprovar una declaració institucional de tots els grups polítics municipals d’adhesió al Manifest del Consell de les Dones sobre el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones, celebrat dilluns passat 25 de novembre.

WordPress Video Lightbox Plugin