Una inspecció policial en una discoteca de Petrer se salda amb 8 denunciats per tinença d’arma blanca i el tancament de l’establiment per faltes greus

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

En la inspecció es va detectar la presència d’un menor d’edat en el local i la carència de l’assegurança de responsabilitat civil

En la matinada del passat dissabte al diumenge, entorn de les 2.30 hores, agents de la Policia Local de Petrer, a requeriment de la Policia Nacional, van fer la inspecció d’una coneguda discoteca de Petrer situada en el polígon de Salinetes.

Una inspecció conjunta de la policia local, nacional i autonòmica que es va saldar amb el tancament de l’establiment per diverses faltes greus com la presència d’un menor d’edat en el local i per mancar de l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria. A més, huit persones van ser denunciades per tinença d’arma blanca.

Segons fonts policials, en el moment de la inspecció, unes 100 persones estaven en el local. Quan es va fer l’escorcoll, els agents van confiscar huit armes blanques.

A més de les faltes greus, la policia autonòmica també va alçar una acta lleu per l’incompliment de les mesures de seguretat pertinents, ja que el local tenia una de les portes d’accés bloquejades.

En acabar la inspecció, entorn de les 4 de la matinada, la policia autonòmica va desallotjar i tancar l’establiment.