El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha inaugurat esta fira a la qual també ha assistit l’alcaldessa, Irene Navarro

Una dotzena d’empreses de Petrer exposen des de hui en Futurmoda, que ha tornat de manera presencial després de la pandèmia a la Institució Firal Alacantina. A l’acte d’inauguració de la 46 edició del Saló Internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calçat i la Marroquineria, han assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i en esta primera jornada també han estat l’alcaldessa, Irene Navarro, i el regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, que han visitat diverses signatures de la població.

En esta edició, les empreses estan presentant les tendències de la temporada tardor-hivern 2022-2023 amb un espai per a 215 expositors que representen 280 empreses nacionals i internacionals. S’espera que passen pel recinte d’IFA al voltant de 3.000 visitants.

WordPress Video Lightbox Plugin