80 representants de col·lectius i ciutadans van participar en el procés d’elecció que es va celebrar el passat 14 de març

Les Festes de la Santa Creu de Petrer comptaran amb una exposició i acte homenatge pel seu 50 aniversari. Un esdeveniment que se celebrarà en el Forn Cultural i en el qual es mostraran fotografies, vídeos, vestuari fester, revistes, cartelleria i retalls de premsa del mig segle de vida de les festes. A més, també es realitzarà un passacarrer en el qual participaran les reines i dames juntament amb els veïns i veïnes de Petrer. El projecte, presentat a l’última edició de Proposa Cultura i titulat «Exposició, passacarrer i homenatge commemoratiu del 50 aniversari de les festes de la Santa Creu», va ser el que més vots va rebre en el Consell Municipal de Cultura del passat 14 de març. Va traure 1,75 punts més que la segona proposta més votada.

En total van participar en la votació 80 representants de col·lectius i ciutadans que van haver de triar entre tres projectes. Quedà en segon lloc la visita guiada pels carrers i places del centre històric de Petrer, proposta per la Colla el Terròs i titulada «De passeig per racons i replacetes». Mentre que la proposta presentada per l’Associació Brotando, «Cuentos en familia. Proyecto de cuentacuentos en bibliotecas municipales» va quedar la tercera.

Finalment, del pressupost inicial de 4.000 €, s’han compromés 2.470 € del projecte aprovat i la resta queda acumulada per a la pròxima convocatòria.

WordPress Video Lightbox Plugin