L’Associació d’Ames de casa de Petrer reestrenen aquesta obra de teatre després que a l’octubre de 2018 i al febrer de 2019 penjara el cartell de “no hi ha entrades”.

Dissabte que ve 18 de gener, a les 19.00 hores, el teatre Cervantes de Petrer acollirà la reestrena de l’obra “Un crucero 5 estrellas” a càrrec del grup de teatre de l’Associació d’Ames de casa de Petrer. Més de 25 persones es pujaran a l’escenari per a tornar a posar en escena una obra que en la seua estrena a l’octubre de 2018 i en la seua reposició al febrer de 2019 va penjar el cartell de “no hi ha entrades”.

El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha subratllat que suposa “una oportunitat de disfrutar una altra vegada del teatre d’aquest col·lectiu que porta tants anys treballant a Petrer i que sempre ens trau un somriure i ens fa disfrutar de les seues interpretacions i dels seus espectacles de varietats”.

La presidenta de l’Associació d’Ames de casa, Pilar Iñesta, ha avançat que l’obra compta amb novetats i amb nous personatges. Respecte a les entrades, ha indicat que es poden adquirir directament a través de l’associació, totes les vesprades a partir de les 18.30 hores; o el mateix dia de la funció, a la taquilla del teatre.

Iñesta ha aprofitat per a agrair a tota la gent que participa en l’obra i especialment al director, “pel seu esforç, el seu treball i les seues idees, que són fabuloses”.

Cal recordar que la trama de l’obra té lloc a l’interior d’un creuer que compta amb una tripulació molt peculiar i uns passatgers de luxe. Una companyia que no passa pels seus millors moments i tractarà per tots els mitjans que el viatge siga un èxit, fent que siga “una comèdia molt divertida”, ha remarcat la presidenta de l’associació.