El conegut mag Adrián Carratalá ha sigut l’assessor artístic per a la creació dels efectes d’imatge i so.

“El joc del rellotge” és la nova iniciativa turística de Petrer per a 2020 que han presentat aquest matí el regidor de Turisme, David Morcillo, i la tècnic de l’àrea, Sara Sánchez, caracteritzada de Simona Pérez, una científica especialista en física quàntica obsessionada amb el temps i els rellotges i un dels personatges d’aquesta nova iniciativa.

La presentació ha tingut lloc a l’antic cementeri de Petrer, un dels escenaris d’aquesta visita teatralitzada els ingredients principals de la qual són el misteri, les llegendes i el suspens. La visita començarà a la plaça de Baix, on els participants seran rebuts per Simona Pérez, una científica morta fa 23 anys. Des d’ací, els visitants recorreran diferents punts de misteri del centre històric de Petrer, als quals s’aniran trobant amb diferents personatges inquietants i viuran diferents sorpreses. La visita finalitzarà al Museu Dámaso Navarro.

David Morcillo, regidor de Turisme, ha explicat que “per a la creació dels efectes de llums, so i imatge hem comptat amb el mag Adrián Carratalá que, a més, ja va col·laborar amb nosaltres en Petreremprén”.

Les dates programades d’«El joc del rellotge» són el 29 de febrer, el 20 de juny i el 24 d’octubre, coincidint amb el dia de més de l’any de traspàs, el solstici d’estiu i el canvi d’hora. Hi haurà quatre torns amb grups de 20 persones aproximadament. El primer torn serà a les 21.30 h i els següents cada mitja hora.

L’edil ha recordat que “la nostra ciutat és, cada vegada més, un referent del turisme d’interior de la província d’Alacant, per això continuem apostant per noves iniciatives turístiques que continuen atraient visitants a Petrer i generant activitat i vida”.

Cal recordar que l’anterior iniciativa turística al “Joc del Rellotge”, “Arrelats”, va ser guardonada el 2019 amb el Premi Innovació Tourist Info que concedeix Turisme Comunitat Valenciana.