El Consell de Cultura de Petrer aprova per unanimitat, amb un pressupost de 3.700 euros, les tres activitats presentades a la cinquena edició de Proposa Cultura.

Anit, a la sala d’actes de l’Espai Blanc, el Consell de Cultura va aprovar per unanimitat les tres propostes presentades a l’última edició de Proposa Cultura, la cinquena edició dels pressupostos participatius de la Regidoria de Cultura.

Anit no va ser necessari dur a terme cap votació i els prop de 60 assistents, tenint en compte que el pressupost total de les tres activitats presentades no superava la quantitat total consignada, aprovaren per unanimitat que les tres es posen en marxa.

D’aquesta manera, amb un pressupost total de 3.682,61 €, en l’últim quadrimestre de 2019 la Regidoria de Cultura sumarà a la seua programació habitual les tres activitats presentades a aquesta edició de Proposa Cultura.

La primera d’elles és l’edició del llibre “Cordabarras y Sherpajoëlettes”, una aproximació al muntanyisme inclusiu. Es tracta d’una proposta realitzada pel Grup Literari i Muntanyenc Cuentamontes, amb la qual pretén editar el primer llibre divulgatiu sobre muntanyisme inclusiu a Espanya.

La segona proposta aprovada permetrà a les veïnes i veïns de Petrer disfrutar de la representació teatral “Cuando las mujeres no podían votar”, que serà portada a escena per l’Associació Cultural Escola d’Arts Escèniques. Aquesta activitat ha sigut proposada per l’Associació Temps de Dona.

Quant a la tercera activitat, es tracta del primer Concurs de Rondalles “Luis Bernabé”, iniciativa de la Comparsa de Llauradors. És un concurs literari, organitzat amb motiu del 75 Aniversari de la Comparsa, en el qual els participants hauran de crear rondalles originals i de temàtica lliure dins de l’entorn del món llaurador. El concurs comptarà amb diferents categories: infantil (6-12 anys), juvenil (13-16 anys) i adults (17-99 anys).

Aquesta és ja la cinquena edició que es realitza de Proposa Cultura, una iniciativa que va començar al març del 2018, i amb la qual s’han aprovat deu projectes culturals, contant els que es van aprovar anit, proposats per col·lectius i veïns, amb una inversió total superior als 14.000 euros.

WordPress Video Lightbox Plugin