Prop d’un centenar de jóvens participen en el primer concurs de dibuix contra la violència de gènere

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Un total de 93 dibuixos, entre la categoria júnior i juvenil, han participat en el primer Concurs de dibuix contra la Violència de Gènere “Petrer lliure de violències masclistes”, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials entorn del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

La regidora de l’àrea, Ana Tortosa, ha valorat “molt” la participació en este primer concurs i, sobretot, “la implicació de menors i jóvens perquè precisament és en eixe segment d’edat on és molt important sensibilitzar i educar per a acabar amb aquesta xacra social”.

En la categoria júnior (menors de 12 a 16 anys), a la qual s’han presentat un total de 87 dibuixos, el primer premi ha sigut per a María Teresa Marín Beneyto; el segon millor dibuix l’ha obtingut Mariola Pérez Nohales. Quant a la categoria juvenil (jóvens de 17 a 30 anys), amb 6 participants, Lucía Bañón Azorín s’ha alçat amb el primer premi i Pedro Martínez Díaz amb el segon. Divendres passat 25 de novembre, coincidint amb la inauguració de l’exposició de dibuixos en l’Espai Blanc, es va fer el lliurament dels premis a tres dels guanyadors, consistents en diferents models de tauletes gràfiques.

L’edil ha volgut destacar que “al jurat li ha sorprés com molts dels dibuixos han sabut transmetre amb molta força i, al mateix temps, sensibilitat un tema tan complicat de plasmar en un paper”.

L’exposició de dibuixos en l’Espai Blanc es pot visitar fins diumenge que ve 11 de desembre, de dijous a diumenge de 18.00 a 20.00.