El jurat ha destacat tant la qualitat com la presentació dels emprenedors després de dos mesos amb tutors que els han guiat per a desenvolupar els seus projectes.

El jurat de la quarta edició de la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer ja ha conegut el pla de negoci i la idea de les vint propostes seleccionades per al concurs que repartirà 7.000 euros en premis. La gala d’entrega de premis se celebrarà dimarts que ve 3 de desembre a les instal·lacions de Bocopa a Petrer.

Els participants de Petreremprén han rebut durant els dos últims mesos formació específica per a poder defensar la viabilitat i innovació de les seues iniciatives, a través de Genion, la cooperativa a la qual l’ajuntament ha encarregat, com en les anteriors edicions, la gestió d’aquesta llançadora. El regidor de Desenvolupament Econòmic i Turisme de Petrer i president del jurat, David Morcillo, ha destacat que “ens ha sorprés gratament tant la qualitat dels projectes com la presentació d’aquests”.

La presentació s’ha dut a terme a l’Espai Blanc, un equipament cultural i de conferències municipal, i cada projecte disposava de quatre minuts per a la seua exposició davant el jurat i respondre als possibles dubtes. Morcillo ha assenyalat que Petreremprén és “la millor llançadora d’emprenedoria de les seues característiques a la província”, i ha destacat el fet que “una vegada acabat el concurs els emprenedors poden continuar en el cotreball social municipal madurant i avançant en els seus projectes el que suposa un gran valor afegit per a aquests”.

El jurat ha estat compost, a més de per Morcillo com a president i de la directora de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer, Pilar Clemente, per Diego Tomás, gerent de Genion, Víctor Iñíguez, president de Jovempa Vinalopó; Antonio Rodes, director general de Districte Digital; Javier Sancho, director de l’Àrea d’emprenedors del Parc Industrial de la Universitat Miguel Hernández; Salvador Querol, assessor membre d’Impuls Cooperatiu i membre de FEVECTA; Manuel Juan Amorós, director de l’ADL d’Alacant i president d’ADLYPSE Alacant; Sofía Blasco, responsable de desenvolupament de negocis del Parc Científic de la Universitat d’Alacant; Virginia Payá, professora del Departament d’Organització d’Empreses de la Universitat d’Alacant; Joaquín Alcázar, director del CEEI-Elx; i M.ª Dolores Sanjuan, membre del laboratori d’emprenedoria de l’Obra Social de CaixaPetrer.

WordPress Video Lightbox Plugin