Pren possessió el nou regidor de l’equip de Govern Pablo Palao, que assumirà les delegacions de Comerç i OMIC

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El nou regidor Pablo Palao promet el seu càrrec com a edil en el transcurs d’un ple extraordinari celebrat hui. L’alcaldessa, Irene Navarro, ha felicitat el nou regidor i ha comunicat que delegarà en ell les àrees de Comerç i OMIC.

Pablo Palao ja és regidor de la corporació municipal de Petrer, càrrec al qual accedix després de presentar-se en la candidatura del Partit Socialista en les eleccions municipals de 2019, i la renúncia voluntària de l’exregidor Harold Contreras.

El nou edil, després de prometre el seu càrrec, ha pres la paraula per a agrair a l’equip de Govern la confiança depositada en ell així com les “mostres de suport i afecte que estic rebent de moltes persones, intentaré estar a l’altura de les circumstàncies i fer-ho tan bé com siga possible”, ha indicat.

Els portaveus de tots els grups municipals han felicitat el nou regidor. El portaveu d’Esquerra Unida, Rafa Masiá, li ha dit que “queda un any per a disfrutar del càrrec i aprendre com hem fet tots”. El portaveu de Ciutadans, Víctor Sales, li ha desitjat “tota la sort del món i treballar tots en equip”. Per part seua, la portaveu del PP, Pepa Villaplana, ha posat en valor “lexperiència política en favor dels veïns de la població”. El portaveu del grup municipal socialista i de l’equip de Govern, Fernando Portillo, ha indicat per la seua part que la incorporació de Palao a la Corporació Municipal és “emocionant pels molts anys de treball en el partit”, i ha destacat el compromís de Palao amb el seu poble afirmant que “poques persones com ell tenen un compromís tan gran amb Petrer”.

El torn de discursos l’ha tancat l’alcaldessa, que ha subratllat valors com el “compromís, l’entrega i l’afany de treball”, i ha assegurat que “estic convençuda que no escatimaràs esforços per a dur a terme la teua tasca de regidor”.

Palao assumirà les delegacions de Comerç i OMIC, i es farà càrrec de tot allò relatiu a l’activitat comercial, al Mercat de la Frontera, als mercats ambulants de venda no sedentària i a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor.

El nou edil es va jubilar laboralment fa un any, si bé durant les tres últimes dècades el seu treball ha estat lligat a Bocopa, sempre en el món de la viticultura i centrat principalment en la línia d’embotellat.