La nova web serveix d’aparador als projectes de Petreremprén i El Teixidor.

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer ha modernitzat la pàgina web de Petreremprén amb l’objectiu d’“equiparar-la a les webs de les millors llançadores d’emprenedoria nacionals”, segons ha indicat el regidor de l’àrea, David Morcillo.

La nova web, accessible a través de www.petreremprende.es, compta amb un disseny i un estil més nous i destaca, sobretot, pels nous continguts incorporats. Així, la web serveix d’aparador a tots els projectes que participen en Petreremprén, la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer; i del Teixidor, el primer cotreball social de la Comunitat Valenciana.

Segons ha assenyalat Morcillo, “la idea és que la web servisca per a conéixer en què consisteixen els projectes emprenedors i com, a poc a poc, estan contribuint a diversificar l’economia de Petrer. A més, també busquem visibilitzar totes les sinergies que s’estan donant en El Teixidor tant a nivell emprenedor com social”. Per a això, en la secció d’emprenedors, s’inclou informació tant de les associacions i organitzacions que estan col·laborant com informació de les persones que estan darrere de cada projecte.

La nova web també ha millorat tant la inscripció als cursos i a l’oferta formativa com a la llançadora de Petreremprén, a més d’incloure informació sobre les àrees industrials del municipi.

L’edil no ha volgut passar l’oportunitat d’agrair el treball d’Ángela Pujalte i Mario Navarro, els dos joves que han treballat per a l’Ajuntament a través del programa d’ocupació EMPUJU i que “durant un any han dissenyat i programat aquesta nova web des de 0”.

 

WordPress Video Lightbox Plugin