Petreremprén entrega els premis de la seua 7a edició impulsant la innovació empresarial a la província d’Alacant

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Per primera vegada la gala se celebrarà al Far, un espai cultural creatiu ubicat en la zona coneguda com a la “Ciutat sense Llei”

Demà divendres, 31 de març, a les 20.00 hores, se celebra la gala de lliurament de premis de la 7a edició de Petreremprén,  la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer amb la col·laboració de Genion, que continua apostant de  manera decidida per les idees emprenedores i els projectes d’innovació empresarial.

A més d’oferir formació i assessorament, la dotació econòmica dels premis en esta edició s’ha incrementat fins als 17.000 euros, distribuïts entre els quatre projectes guanyadors (8.000 euros per al projecte guanyador; 4.000 per al segon finalista; 4.000 per al tercer projecte; i 1.000 per al projecte que reba la menció especial d’igualtat). Per primera vegada esta gala de lliurament dels premis se celebrarà al Faro-Comunidad Creativa, una antiga nau a l’interior de la zona que popularment es coneix com a “Ciutat sense Llei”.

En la setena edició de Petreremprén, 20 projectes d’innovació empresarial de diverses localitats de la província com Torrevella, Busot, Alacant, Novelda, Sant Vicent del Raspeig, Asp, Monfort, Almoradí, Elx, Petrer i Elda han presentat propostes en àrees com a desenvolupament i impressió 3D, xarxes d’experts en psicologia, intel·ligència artificial, alimentació i fins a la creació d’una residència canina.

Els premiats no sols rebran el reconeixement econòmic, sinó que també tindran l’oportunitat de continuar desenvolupant els seus projectes durant un any en el Coworking Social “El Teixidor”, situat a Genion Lab.

Aquest espai pioner a la Comunitat Valenciana permet als emprenedors beneficiar-se de les instal·lacions, recursos i sinergies.

Des que va començar, més de 300 projectes han mostrat interés en esta llançadora, i 140 han sigut seleccionats per a participar-hi.