Petrer tindrà una sala d’estudi 24 hores en la zona de la Frontera

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

S’instal·larà en un local de 400 m² en la planta baixa d’un edificio que serà adquirit per l’Ajuntament en els pròxims dies.

 

 

 

 

 

Petrer tindrà una sala d’estudi oberta 24 hores, amb accés controlat mitjançant targeta d’ús personal i mesures de vigilància. Per a això, l’Ajuntament convertirà la planta baixa d’un edifici a l’avinguda d’Elda, en els voltants de l’església de la Santa Cruz, en una sala amb accés autònom oberta tots els dies de la setmana.

Així ho han anunciat hui la regidora d’Educació, Sabina Sendra, i l’edil d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, els departaments dels quals estan mesos treballant, al costat de la Regidoria d’Urbanisme i el seu titular, Fernando Portillo, a aconseguir un espai adequat per a esta iniciativa en una zona que complix les condicions òptimes de serveis i equipaments al seu voltant.

Esta sala d’estudi és una clara mostra de l’aposta del Govern municipal per a dotar de nous espais a estudiants i persones que preparen oposicions perquè puguen centrar-se en els seus temaris i exàmens“, ha indicat el regidor Alejandro Ruiz.

L’executiu local treballa des de fa temps en este projecte fins que ha aconseguit un local en una zona que “s’adapta perfectament al que necessitem per a este equipament”, ha subratllat Sabina Sendra, que ha explicat que els usuaris tindran accés autònom mitjançant una targeta d’usuari, de caràcter personal, i es dotarà de mesures de seguretat.

La Junta Local aprovarà demà la compra de l’immoble per un import de 150.000 €, que passarà a ser de titularitat municipal i, a partir d’aleshores, s’elaborarà un projecte per a condicionar l’espai a l’ús de sala d’estudis per al qual es destinarà.

Esta sala d’estudi ja estava contemplada per l’equip de Govern que lidera l’alcaldessa, Irene Navarro, ja que forma part del seu programa de govern per a este mandat, amb la premissa de respondre a una important demanda per part dels estudiants i opositors de la ciutat, sobretot en època d’exàmens.