L’Oficina de Turisme preveu que al setembre se supere la xifra rècord de visitants de Petrer, aconseguida en 2018, que va ser de 14.616.

Segons les estadístiques de l’Oficina de Turisme de Petrer, 14.028 són les persones que fins hui han visitat Petrer, només 588 menys que durant tot l’any 2018, la qual cosa fa preveure als tècnics de l’Oficina de Turisme que a principis del pròxim mes de setembre se supere la xifra total de visitants aconseguida durant 2018, que va ser de 14.616 persones, xifra rècord des que en 2010 es van començar a comptabilitzar els visitants.

El regidor de Turisme, David Morcillo, ha subratllat que “aquesta xifra és una molt bona notícia per a Petrer, ja que demostra que la nostra ciutat és cada vegada més un referent del turisme d’interior de la província d’Alacant”.

De les 14.028 persones que han visitat Petrer en aquests mesos, 11.458 procedeixen de la Comunitat Valenciana, 1.033 de la resta d’Espanya i 1.537 d’altres països. Com a dada curiosa, cal esmentar que Petrer ha rebut visitants de totes les províncies espanyoles excepte de Melilla. El major nombre de visitants procedeixen de Múrcia, Madrid, Catalunya, Castella-la Manxa, Andalusia i País Basc.

En l’àmbit internacional, els Estats Units, Regne Unit, Alemanya, França, Polònia i Bèlgica són els països dels quals han vingut més visitants a Petrer.

Quant a les activitats turístiques més demandades, destaquen les visites guiades diàries, seguides de les visites teatralitzades “Petrer es vist de lluna”. Altres iniciatives turístiques com Teixint Petrer, Dia 37, Del Vinalopó a l’exili, Arrelats, les rutes de senderisme i els Camins del Cid/Sant Jaume també atrauen nombrosos turistes.

Així mateix, l’edil ha volgut recordar que “a aquest creixement tan important en la xifra de visitants també ha contribuït l’acord que el mes d’abril passat vam aconseguir amb l’empresa de rutes turístiques “Tramuntana” per a convertir a Petrer en lloc de visita de diversos creuers”.

 

WordPress Video Lightbox Plugin