Petrer suma 198 places per a alumnat de 2 anys amb les dues noves aules de Reina Sofia i Reis Catòlics

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Tots els col·legis públics del municipi ja compten amb aula de 2 anys, a més de les aules dels centres d’educació infantil Els Peixos i Verge del Remei

Amb la incorporació de les aules de 2 anys en els col·legis Reina Sofia i Reis Catòlics, tots els col·legis públics de Petrer ja compten amb esta aula.

Concretament ja teníem els col·legis infantils d’Els Peixos i Verge del Remei i ara podem dir que els sis centres públics també compten amb aules de 2 anys, amb 18 alumnes per aula, la qual cosa ascendix a 198 places”, ha explicat la regidora d’Educació, Sabina Sendra, que ha precisat que “d’esta manera podem atendre la demanda de totes les famílies, fins i tot encara queden algunes places vacants”.

Este matí l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, la regidora d’Educació, Sabina Sendra, i el regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, acompanyats de tècnics i directors dels centres educatius, han visitat les obres, en les quals s’estan perfilant els últims detalls per a l’inici del nou curs escolar dilluns que ve 12 de setembre.

A escassos set dies perquè s’inicie el curs escolar, és important posar en valor l’esforç de l’Ajuntament en el seu afany de millorar les infraestructures educatives per a prestar sempre els millors serveis i qualitat educativa per a les famílies de Petrer i les seues filles i fills”, ha subratllat l’alcaldessa de Petrer.

Per part seua, Fernando Portillo, regidor d’Urbanisme, ha indicat que “ha sigut un estiu intens en l’adequació d’instal·lacions educatives”. En concret, s’ha referit a les obres que s’han dut a terme en els col·legis Reina Sofia i Reis Catòlics, amb les aules de 2 anys, amb una inversió pròxima als 100.000 euros; la substitució de l’ascensor del col·legi Reina Sofia, que compta amb un pressupost de 46.508 euros, subvencionada al 45% per la Generalitat Valenciana, la qual cosa ascendix a 18.790,70 euros del pressupost; i la reforma de zones de banys en el col·legi Rambla del Molins. “Prop de 200.000 euros d’inversió en instal·lacions educatives solo en aquests quatre centres”, ha conclòs Portillo.