L’actuació, amb un pressupost superior a 30.000 euros, afecta  avingudes principals com l’av de Madrid, Reina Sofia o Felip V

Esta setmana la regidoria de Policia Local i Seguretat Ciutadana ha començat els treballs de reposició de la pintura viària de passos de vianants, línies de separació de carrils i aparcament en diverses zones del municipi amb la finalitat de continuar millorant la seguretat viària.

Segons ha explicat el regidor de Policia Local, Pablo Lizán, “es tracta d’una actuació de manteniment de la senyalització horitzontal molt demandada perquè, en les zones que actuarem, la pintura viària estava molt desgastada, la qual cosa podia ocasionar confusions en el trànsit”.

En concret, s’actuarà en un total de 13 vies públiques del municipi, de les quals 3 són artèries principals del municipi com l’av. de Madrid, l’av. Reina Sofia i l’av. Felip V. A més fer-ho en estes tres avingudes amb un important trànsit rodat, també es renovarà la pintura viària en trams de l’av. Alacant, el carrer Almeria, el passeig de l’Esplanada, l’av. Salinetes, el carrer Dámaso Navarro, l’av. Bassa Perico, el carrer País Valencià, Doctor Marañón, Óscar Esplá i carrer la Manxa.

L’actuació compta amb un pressupost superior als 30.000 euros.

Som conscients que també hi ha algunes altres vies on es requerix renovar la pintura viària i, sens dubte, les tindrem en compte en futures actuacions”, ha indicat l’edil de l’àrea.

Lizán també ha precisat que “la major part dels treballs es realitzaran de nit per a minimitzar les molèsties, però hi ha alguns treballs que s’han de fer al matí, per la qual cosa demanem la col·laboració ciutadana per a respectar els senyals i facilitar estos treballs”.

WordPress Video Lightbox Plugin