Petrer reforma els lavabos públics dels parcs El Campet i 9 d’Octubre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Els lavabos del parc 9 d’Octubre no s’havien reformat des de fa 30 anys i quasi 20 anys en el cas del Campet

La Regidoria de Serveis Generals, de manera paral·lela als treballs de manteniment diari, continua treballant en la renovació i millora d’instal·lacions municipals, en este cas amb les obres de reforma dels lavabos públics dels parcs del Campet i 9 d’Octubre.

Segons ha explicat l’edil de l’àrea, Fernando Díaz, “es tracta d’uns lavabos que, en el cas del 9 d’Octubre, no s’han renovat des de fa quasi 30 anys i, en el cas del Campet, des de fa 20 anys, per la qual cosa ja demanaven una renovació, tenint en compte que els dos són punts de trobada, diversió i joc de centenars de veïns”.

Per a l’execució d’aquestes obres, que han començat aquesta mateixa setmana a càrrec de l’empresa LURT Construcció, obra nova, rehabilitació i reforma integral S.L.O, la regidoria ha destinat un pressupost de 47.982 euros. Està previst que les obres estiguen finalitzades en el termini aproximat de sis setmanes.

Díaz ha indicat que, durant el termini d’execució de les obres, “instal·larem lavabos portàtils per a minimitzar les molèsties als veïns durant el temps que duren les obres”.

El regidor ha recordat que, “en el nostre propòsit per posar a punt totes les instal·lacions municipals, en 2021 també es van reformar els lavabos del Mercat La Frontera”, amb la renovació integral de les instal·lacions de ventilació, elèctriques i fontaneria, revestiments de paviments i parets i fusteries de fusta i metàl·liques.