Petrer reforça la seguretat del camí de l’Almadrava amb la construcció d’un mur de contenció

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les obres es prolongaran fins a principis de setembre i s’ha habilitat un accés alternatiu per als veïns de la zona

Amb l’objectiu de reduir l’impacte de l’erosió i augmentar la seguretat del camí de l’Almadrava, l’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Medi Ambient, està duent a terme la construcció d’un mur de contenció en un dels laterals del camí.

“Estem realitzant el reforç d’un dels laterals de la carretera que porta a l’Almadrava perquè hi ha hagut una erosió i un xaragall molt gran i per a reduir eixa erosió farem una escullera per a protegir i enfortir tot eixe vessant”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Fernando Díaz.

L’actuació, que compta amb un pressupost de 48.227,58 euros, busca retindre els terrenys i evitar l’erosió remuntant que s’està provocant en un dels barrancs del camí, situació que pot agreujar-se en situacions d’episodis de fortes precipitacions.

El regidor ha indicat que “hem parlat amb els veïns per a minimitzar les molèsties durant la realització dels treballs i, de manera coordinada amb ells, hem fet un altre accés perquè puguen anar a les seues cases”.

Està previst que les obres es prolonguen fins a principis de setembre, ja que, tal com ha puntualitzat l’edil, la pedrera que proveïx al contractista de materials està tancada per vacances, amb la consegüent aturada en el desenvolupament normal dels treballs.