Petrer redueix en 408€ per habitant el deute de l’Ajuntament i amortitza més de 14 milions en els últims set anys

L’Ajuntament de Petrer ha amortitzat més del 90% del deute que mantenia amb les entitats de crèdit fa set anys. Són dades del Ministeri d’Hisenda que ha fet públic l’endeutament dels ajuntaments de tot el país.

La ciutat té hui dia un deute per habitant de 34 €, molt lluny dels 408 € de fa set anys. En números globals, s’han reduït 14,1 milions d’euros, dels 15,3 milions que es devia a les entitats de crèdit i als bancs. L’any passat 2019 es va tancar amb un deute de tan sols 1,2 milions.

L’edil d’Hisenda, Ramón Poveda, ha assenyalat que aquestes dades són “molt positives per a la ciutat” i ha destacat la labor durant els últims anys de contenció de la despesa pública sense que s’hagen reduït els servicis que presta l’Ajuntament.

Aquesta bona situació econòmica també es reflecteix al tancament de l’últim exercici del 2019 en la qual es va obtindre un superàvit municipal d’1.538.411,78 €.

Poveda ha reafirmat el “compromís” de l’equip de Govern a “fer un bon ús dels recursos econòmics de què disposa l’Ajuntament” i ha destacat el fet que “Petrer és una bona ciutat per a viure, amb bons servicis i instal·lacions públiques que cobreixen les necessitats dels veïns i veïnes”.

WordPress Video Lightbox Plugin