L’encesa nadalenca tindrà lloc el divendres 3 de desembre en els Jardins Alcalde Vicente Maestre

El pròxim 5 de gener, la il·lusió tornarà als carrers de Petrer de la mà de la Cavalcada de Reis, tal com ha anunciat la regidora de Festes, Ana Tortosa, que ha avançat que hi haurà alguns canvis en el recorregut de la desfilada.

L’edil ha expressat la seua alegria per “després d’aquests quasi dos anys tan durs de pandèmia, poder recuperar la tard-nit més màgica d’any, no sols per als més xicotets, sinó també per a tothom”. “Des de la regidoria de Festes ens hem marcat un repte, que la Cavalcada de 2022 siga la més multitudinària de la història”, informant que en breu s’iniciarà la campanya d’inscripció perquè “veïnes i veïns se sumen i juntes o junts aconseguim el repte”.

La regidora també ha indicat que enguany, a causa de les obres del Pla d’Acció per a la revitalització del centre urbà que s’estan duent a terme al carrer Gabriel Payá, es modifica el recorregut.

La Cavalcada discorrerà pel seu recorregut habitual (inici en el col·legi Rambla dels Molins, av. de Madrid, av. d’Elda), fins a la nova rotonda de l’av. d’Elda amb Felip V, on la comitiva de Ses Majestats els Reis d’Orient girarà per a pujar per Brigadier Algarra fins a Leopoldo Pardines, i finalitzarà als Jardins Alcalde Vicente Maestre (antic Jardins de l’Esplanada).

Enguany els Jardins Alcalde Vicente Maestre seran el punt neuràlgic de Nadal a Petrer i en estos tindran lloc gran part de les activitats que organitzarem i que anirem anunciant quan s’aproximen les dates nadalenques”, ha assenyalat Tortosa. La regidora sí que ha revelat que el tir d’eixida de Nadal a Petrer serà el divendres 3 de desembre, quan en este espai emblemàtic de Petrer tindrà lloc l’encesa nadalenca.

Sense avançar molts detalls de l’encesa nadalenca, sí que ha indicat que “serà un acte molt entranyable i emotiu perquè, a més, el vincularem amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat”, dia que es commemora precisament el 3 de desembre.

WordPress Video Lightbox Plugin