Petrer promou la corresponsabilitat en les cases amb un taller de cuina en família i un curs de masculinitats

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Petrer, com a part del Pla Corresponsables, que busca incidir en la importància de la corresponsabilitat i permetre aconseguir un desenvolupament integral i igualitari en les famílies, ha programat un taller de cuina en família i un curs de masculinitats.

La primera de les activitats, el taller de cuina, compta amb tres dates possibles: el dissabte 28 d’octubre, el 18 de novembre i el 16 de desembre, en horari de 10 a 13 hores, en les instal·lacions de la Regidoria d’Infància i Joventut (carrer Ortega y Gasset, 26). En el taller poden participar hòmens a partir de 18 anys acompanyats per una xiqueta o un xiquet i dos en cas de ser germans. És una activitat totalment gratuïta que busca combinar una part lúdica de pares, iaios, tios o germans amb els més xicotets amb una part més sensibilitzadora amb tips sobre corresponsabilitat en les llars.

Les persones interessades poden inscriure’s a través del formulari que trobaran a través del QR del cartell o en l’enllaç: https://bit.ly/petrerinscripcionconciliandocondiversion.

Quant al curs de masculinitats i corresponsabilitat, que porta com a títol “Masculinitats i paternitats: de la revisió a l’acció”, té com a objectiu crear espais on els participants puguen reflexionar i revisar les pràctiques quotidianes que es reproduïxen de manera més o menys conscient i la proposta de models de masculinitat proigualitaris que puguen ser referent per a la infància.

Les dates disponibles per a realitzar el curs són el divendres 27 d’octubre, el divendres 24 de novembre i el dijous 21 de desembre, en horari de 18 a 20 hores, en el centre municipal Clara Campoamor.

La inscripció es pot realitzar a través del QR del cartell o en l’enllaç: Prèvia inscripció a través de codi QR del cartell o en l’enllaç https://bit.ly/petrerinscripciontallermasculinidades.

Este curs serà impartit per Alejandro Luz de Haro, graduat en Treball Social per la UA, màster en Participació i Desenvolupament Comunitari per la Universitat del País Basc i especialista en masculinitats, Igualtat i Gènere per la Universitat Miguel Hernández.