El dissabte 23 de novembre l’obra de teatre “Cuando las mujeres no podían votar” arriba al Cervantes.

L’oferta es completa amb la projecció d’un curt, una exposició i un monòleg.

Dins de l’ampli programa d’activitats organitzades per l’Ajuntament de Petrer i el teixit associatiu del municipi al voltant del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la violència contra les dones, s’han programat diverses activitats culturals.

El divendres 22 de novembre, a les 19.00 hores, al Centre Cultural es projectarà el curtmetratge “No te va a pasar nada”, escrit, dirigit i interpretat per Estela del Carmen, actriu i guionista que ha destacat en altres curtmetratges i que, en aquesta ocasió, aborda el tema de la violència de gènere entre dos adolescents. Després de la projecció, l’autora participarà en una tertúlia amb els presents, tal com ha comptat M.ª Nieves Bernabé, representant de Temps de Dona, associació que organitza aquesta activitat.

També el divendres a la vesprada, a la sala d’exposicions del Centre Cultural, s’inaugurarà l’exposició “No sonrías a los malos tratos”, una mostra organitzada per la SEU Universitària de Petrer UA i Temps de Dona. Es tracta d’una col·lecció de 37 quadres d’autors diferents que “a través del còmic busquen plasmar amb gràcia i ironia diversos acudits que colpejaran consciències i portaran a la reflexió sobre el tema del maltractament cap a les dones”, en paraules de Bernabé.

El plat fort arribarà el dissabte 23 a les 20.00 hores al Teatre Cervantes, on es posarà en escena l’obra de teatre “Cuando las mujeres no podían votar”, escrita per Alberto Miralles i dirigida per Adán Rodríguez. És una comèdia teatral que ve a rescatar un dels moments històrics més importants en la lluita pel feminisme del nostre país, com és el reconeixement del sufragi universal durant la Segona República Espanyola. Les entrades es poden adquirir a través d’instanticket al preu de 5 €. Cal recordar que aquesta activitat, a proposta de l’Associació Temps de Dona, va ser una de les aprovades en la penúltima edició de Proposa Cultura per a la seua realització durant aquest últim quadrimestre de l’any.

L’última de les activitats programades al voltant del 25N, organitzada per Esquerra Unida Petrer, serà el monòleg de Natalia Bravo “Mutis”, el dimecres 27 de novembre, a les 20.00 hores, al Centre Cultural.

WordPress Video Lightbox Plugin