Petrer preveu obrir la Sala d’estudis 24 h en els pròxims dies després del retard per problemes amb el sistema de seguretat i accessos

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El regidor ha demanat disculpes pel retard i ha agraït la paciència de les més de 400 persones que s’han registrat com a usuàries de la sala

 

Fernando Portillo, regidor de Cultura, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per a demanar disculpes a les persones que s’han registrat com a usuàries de la sala d’estudis 24 h “perquè portem un retard en l’obertura de la sala d’estudis que no és el que ens agradaria” i per a explicar quins han sigut els motius que han ocasionat este retard, quan la previsió és que sala obrira les portes a la fi de juliol o principis d’agost.

L’edil ha indicat que “quan, una vegada acabada l’obra a la fi de juliol, començàrem a fer les proves d’accessos, vam detectar problemes amb un dels panells de comandaments, concretament el del torn d’eixida, que en algunes ocasions fallava, i decidírem que calia canviar-lo perquè no anàvem a permetre que algú es quedara tancat en una sala sense personal”. Ha afegit que “s’han hagut de canviar i tornar a configurar els sistemes de seguretat del torn d’eixida i és el que ens ha retardat este temps, perquè, a més, el mes d’agost és un mes complicat”.

Segons ha explicat Portillo, esta setmana s’estan duent a terme els últims treballs de configuració de la instal·lació per a “poder obrir amb totes les garanties i que, al llarg de la setmana vinent, encara que no podem precisar el dia concret, tractar d’obrir al públic”.

Una vegada que la sala estiga disponible, la regidoria té tot l’operatiu preparat per a informar les més de 400 persones que s’han registrat, bé via correu electrònic o, per a aquelles persones que ho hagen sol·licitat, via correu postal. Un enviament en el qual rebran els codis per a poder accedir a la sala.

Portillo ha reiterat el seu agraïment “per la paciència” i també la “resposta”, ja que les més de 400 inscripcions registrades “han superat totes les expectatives”.

El regidor ha aprofitat també per a aclarir una preocupació que els han plantejat diversos veïns amb referència a la llum que està encesa de manera continuada a la sala. Es tracta d’“una llum perimetral de led amb un consum mínim que es manté encesa per tema de seguretat, hi haja gent o no a la sala”.

En eixe sentit, ha recordat que “tota la instal·lació que s’ha fet allí ha comptat amb l’última tecnologia en eficiència energètica per a assegurar un consum reduïdíssim”, i ha apuntat que probablement és “la instal·lació municipal amb menys consum elèctric”.

INSCRIPCIONS

L’edil ha recordat que les inscripcions continuen obertes.
Totes les persones majors de 16 anys interessades poden obtindre el seu codi personal d’accés a la sala a través d’un sistema de registre habilitat, de manera digital, en la seu electrònica de l’Ajuntament de Petrer o, presencialment, en les oficines de registre en la planta baixa de l’Ajuntament.

EN LÍNIA
Seu electrònica de l’Ajuntament de Petrer: 
https://petrer.sedelectronica.es/info.0 – Tràmit destacat – Sol·licitud d’accés a sala d’estudi 24h

PRESENCIAL
Oficines de registre en la planta baixa de l’Ajuntament de Petrer (plaça de Baix, 1)
Horari: dilluns a divendres de 10.00 a 13.45 hores