Tindrà lloc del 29 de juny al 24 de juliol a les instal·lacions del col·legi Reis Catòlics.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer ha posat en marxa l’Escola d’Estiu del 29 al 24 de juliol, una proposta de multiactivitats dirigida a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys.

Segons ha assenyalat la regidora de l’àrea, Patricia Martínez, “donada la nova normalitat en la qual ens trobem, hem planificat una Escola d’Estiu amb total seguretat i màximes mesures higièniques, amb grups molt reduïts per a garantir sempre que els xiquets mantinguen la distància de seguretat”. A més, per a això, la regidoria ha optat per utilitzar les instal·lacions del col·legi Reis Catòlics, a causa de la seua grandària.

Les inscripcions començaran aquest dimecres 17 de juny al vestíbul de la Piscina Coberta de Sant Ferran, en horari de 09.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores. Del 17 al 21 de juny, podran inscriure’s els menors empadronats a Petrer i, a partir del 22 de juny, sempre en funció de les places disponibles, s’obrirà la inscripció per als qui no estiguen empadronats a Petrer.

S’han oferit un total de 63 places i el preu de l’Escola d’Estiu és de 96,50 euros.

La data d’inici serà el dilluns 29 de juny i les activitats i tallers es realitzaran en horari de matí de 09.00 a 13.00 hores.

WordPress Video Lightbox Plugin