La regidoria de Consum ha entregat aquest matí els premis del II Concurs escolar Com compre un euro?

Aquest matí s’han entregat els premis als alumnes guanyadors del «II Concurs escolar Com compre un euro?» en un acte celebrat al Forn Cultural de Petrer al qual han assistit, Irene Navarro, alcaldessa de Petrer, M.ª Salud Sánchez, regidora de Consum, i Felipe Sánchez del Servici Territorial de Consum d’Alacant. Un acte que s’ha realitzat el 15 de març, coincidint amb el Dia del Consumidor;

En concret, han sigut premiades, amb un lot de llibres i una motxilla serigrafiada, els dissenys de Nebret Fernández, qui s’ha portat el primer premi; Judith Mandreño, guanyadora del segon i Héctor Graciá, amb el tercer lloc. A més, s’han triat altres 10 finalistes d’un total de 71 treballs presentats pels alumnes de 1r d’ESO dels centres CEIP Santo Domingo Savio, IES Paco Mollà i l’IES Azorín.

A l’hora d’emetre la seua decisió, el jurat ha tingut en compte l’originalitat, creativitat i utilitat de la proposta realitzada pels i per les participants.

Educació financera per a l’alumnat de Petrer

El «Concurs escolar Com compre un euro?» forma part del projecte d’educació financera de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) l’objectiu de la qual és informar els i les alumnes de 1r d’ESO dels instituts de Petrer que els diners són un producte que es compra i es ven igual que la resta de productes.

WordPress Video Lightbox Plugin