Petrer posa en marxa la campanya de bons consum de Nadal obrint les inscripcions per al sorteig el dilluns 13 i dimarts 14 de novembre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Las persones beneficiàries amb bons en la primera fase ja no podran obtenir bons en esta campanya nadalenca
Per a esta segona campanya, finançada per la Diputació d’Alacant, s’han consignat 189.000 euros

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Comerç i la seua regidora Aída Tortosa, ha presentat este matí la segona fase de la campanya de bons consum, orientada a fomentar les compres nadalenques en el comerç local, amb un pressupost total de 189.000 euros, finançats per la Diputació d’Alacant i amb un màxim de 100 euros per persona.

La campanya compta amb quatre dates importants: el 13 i 14 de novembre, dies per a inscriure’s per al sorteig dels bons (poden fer-ho només les persones empadronades a Petrer); el 17 i el 21 de novembre, dies en què es realitzarà el sorteig i es farà públic el resultat; el 22 i el 23 de novembre, moment per a la recollida presencial dels bons per part de les persones de l’anomenada bretxa digital; i del 22 de novembre al 25 de desembre, període d’ús dels bons en els comerços adherits.

La regidora ha anat explicant tots els detalls de la campanya i de les diferents dates. En eixe sentit, amb referència als dies 13 i 14 de novembre, data d’inscripció per a poder participar en el sorteig dels bons consum, ha explicat que “ho farem exactament igual que la vegada anterior, de manera presencial per a la gent de bretxa digital, és a dir, per a la gent gran de 65 anys o, fins i tot, per a totes aquelles persones que no controlen moltles xarxes socials, mòbils, etc.”. Estes persones podran realitzar la seua inscripció en dos punts diferents: l’Espai Blanc i el centre municipal Clara Campoamor, de 9.30 a 14.30 i de 15.30 a 18.00 hores, els dos dies.

La inscripció en línia es durà a terme a través del web www.petrer.es/bonos, a partir de les 9.30 del matí.

Tortosa ha precisat que “en este cas hem fet una modificació perquè la vegada anterior sembla que no va quedar massa clar. El mateix dia de la inscripció, a més del número d’ordre d’inscripció, s’assignarà un número aleatori de participació amb el qual la persona participarà en el sorteig”.

La regidora ha recordat que “l’ordre d’arribada no serà important a l’hora de l’obtenció de bons, perquè tornarem a realitzar un sorteig per a repartir els 189.00 euros destinats a esta campanya”.

També ha insistit en el fet que les persones beneficiades amb bons consum en la primera fase de la campanya no podran participar en esta segona campanya. De fet, “l’aplicació tindrà capats els DNI de les persones que hagen tingut bons en la primera campanya”, ha indicat l’edil.

El sorteig públic es realitzarà el dia 17 de novembre en el saló de plens de l’Ajuntament de Petrer i es retransmetrà en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament. El dia 21 de novembre es publicarà el llistat oficial amb el resultat del sorteig, amb la llista de beneficiaris i una llista de reserva.“S’extraurà un número a l’atzar a partir del qual s’aniran assignant els bons”, ha precisat la regidora.

Les persones de l’anomenada bretxa digital inscrites presencialment que hagen sigut premiades amb bons en el sorteig podran recollir-los els dies 22 i 23 de novembre en l’Espai Blanc i en el centre municipal Clara Campoamor; i, a partir del 24 de novembre, en l’Oficina de l’OMIC, de dilluns a divendres de 08.00 a 15.00 hores. I la resta de beneficiats podran descarregar els seus bons a través del web www.petrer.es/bonos.

Com en la primera campanya “la persona beneficiària tindrà set dies per a consumir els seus bons en els comerços adherits a la campanya. En transcórrer eixa setmana, la quantitat corresponent als bons no consumits passarà a una borsa que s’anirà assignant als participants de la llista d’espera”. Per tant, en finalitzar la vigència dels bons, aquells que no hagen sigut canviats s’anul·laran i tornaran a estar en circulació per ordre de llista de reserva i estos nous bons tindran una validesa de 7 dies i així successivament fins a esgotar el nombre de bons o fins a la data de finalització de la campanya, prevista per al 25 de desembre.

Cada persona tindrà accés a una quantitat màxima de 100 euros, i podrà adquirir bons de 10 €. A l’hora d’utilitzar els bons en els comerços de Petrer, estos cobrixen el 50% del cost de la compra. Podran participar en la campanya les persones empadronades a Petrer i que siguen majors de 18 anys.

PARTICIPACIÓ DELS COMERÇOS

La campanya inclou a tots els comerços, establiments d’hostaleria i de serveis que desenvolupen la seua activitat en el municipi, o amb domiciliació fiscal a Petrer. Els comerços de Petrer interessats a participar-hi han d’adherir-se a través de la plataforma digital www.petrer.es/bonos.