Petrer porta el bàsquet a algunes pistes urbanes del municipi

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

S’han instal·lat cistelles en les pistes urbanes del barri San José i del Centre Social Juan Millá

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer continua mostrant el seu compromís amb el manteniment i millora de les instal·lacions esportives i amb el foment de l’esport a l’aire lliure. En esta ocasió, la regidoria, atenent la demanda ciutadana, ha incorporat cistelles en algunes pistes urbanes del municipi per a la pràctica del bàsquet.

Concretament, la instal·lació de dos jocs de porteries amb canastres s’ha dut a terme en les pistes urbanes del barri San José i del centre social Juan Millá, però la intenció és que a mitjà termini es puguen incorporar en més pistes urbanes.

Aquesta instal·lació s’ha portat a terme manera paral·lela als treballs de millora en altres pistes multiesport, amb una inversió total de 75.000 euros.

Fins hui, l’única pista urbana que comptava amb cistelles era la de la zona de Salinetes baixes, cistelles que han sigut millorades en aquest paquet de millores. En aquesta pista, a més, s’ha realitzat un nou asfaltat.

Les pistes sobre les quals ja s’ha actuat són les pistes del barri Sant Rafael, Sant Josep, la pista del carrer El Greco (al costat del conegut com a parc infantil del Vaixell), la pista de Salinetes Baixes, la situada al costat del centre social Juan Millá i el camp de futbol de terra de la Canal, al costat del centre de COCEMFE.

La intenció de la regidoria és continuar ampliant i renovant els equipaments de les pistes urbanes per a fomentar un major ús i que puguen ser pistes multiesport amb diferents opcions de modalitat esportiva.