Petrer organitza una jornada de convivència i solidaritat amb ONG per a celebrar el Dia del Voluntariat i dels Drets Humans

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, el 10 de desembre, aquest dissabte les regidories de Participació Ciutadana i de Pau i Solidaritat han organitzat una jornada de convivència per a commemorar este dia i el Dia del Voluntariat. 

La jornada tindrà lloc als Jardins Alcalde Vicente Maestre des de les 10.00 del matí fins a les 13.30 i comptarà amb la presència de diverses associacions, col·lectius i ONG de Petrer. En concret, estaran presents Karit Solidarios por la Paz, Acmavi, Càritas, Mans Unides, Cocemfe, Sense Barreres i CODIS.  

Juana Ochoa, regidora de les dos àrees, ha subratllat que “volem convidar a tots els veïns de Petrer per a compartir amb nosaltres una jornada de convivència i solidaritat amb diferents associacions, col·lectius i ONG”, i ha afegit que “no em canse mai d’agrair-los la seua predisposició per a col·laborar amb l’Ajuntament de Petrer però, sobretot, el que vull posar en valor i agrair-los és el seu treball diari i la seua solidaritat amb les persones que més els necessiten”. 

Les entitats participants comptaran amb taules informatives on les veïnes i veïns que s’apropen fins als Jardins Alcalde Vicente Maestre puguen conéixer amb més detall el treball que realitza cadascuna d’elles i els programes amb els quals compten com, per exemple, els seus programes de voluntariat. 

Per part seua, Laura Ferrer, tècnica de la regidoria, ha desgranat el programa d’activitats del matí, i ha indicat que la jornada començarà amb una xocolatada a les 10.00. També ha apuntat que hi haurà música durant tot el matí, “ja que comptarem amb un DJ” i es durà a terme una recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene.