Petrer organitza un club d’oci amb varietat d’activitats per a joves de 12 a 17 anys

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La iniciativa ha partit de la Comissió municipal de prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius de la qual formen part diverses regidories

Amb la finalitat d’oferir un oci sa i respectuós, la Comissió Municipal de Prevenció de Drogodependències i altres trastorns addictius de la qual formen part diverses regidories ha posat en marxa un Club d’Oci que comença hui, divendres 20 de maig, fins al pròxim 30 de juliol.

El projecte, dirigit a jóvens de 12 a 17 anys, naix amb la intenció de proposar una visió diferent del que molts adolescents entenen en l’actualitat com a “oci”, associant-ho exclusivament a eixir de nit i consumir begudes alcohòliques o utilitzar les noves tecnologies com a forma principal d’entreteniment.

Per això, el club és important per a promoure la inclusió social, ja que afavorix la participació de jóvens pertanyents a col·lectius en risc d’exclusió social, a través d’aquestes activitats d’oci saludable.

Els participants realitzaran activitats d’oci educatiu i saludable de qualitat com a sistema de prevenció i oci alternatiu durant el cap de setmana i es proporcionaran espais d’oci educatiu i saludable adequat a la població objecte del projecte.

Entre les activitats hi haurà jocs de taula “rol”, tallers per a personalitzar la roba, ball urbà, ruta de muntanya “geocaching”, taller de percussió “batucada” i una festa saludable.

Les inscripcions es realitzen des de la pàgina d’Enre2 en el QR del cartell publicitari.

WordPress Video Lightbox Plugin