Petrer organitza noves rutes teatralitzades al paratge de l’Arenal els dies 22 i 23 d’abril

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Més de 900 persones ja han disfrutat d’estes visites teatralitzades que es posaren en marxa en 2020

El dissabte 22 i el diumenge 23 d’abril, la Regidoria de Medi Ambient ha programat noves rutes teatralitzades a l’emblemàtic paratge natural de l’Arenal de l’Almorxó, amb 180 places disponibles.

Les visites previstes seran a les 10.30, 11.30 i 12.30, amb 30 places disponibles per passe. D’aquesta manera, una vegada celebrades aquestes noves rutes, més de 1.000 persones hauran gaudit d’esta manera diferent d’acostar-se i conéixer un dels paratges més singulars del paisatge natural de Petrer

Les persones interessades poden inscriure-s’hi a través del telèfon 610 082 682 o a través de https://almorxo.blogspot.com/, i les places disponibles es cobriran per ordre d’inscripció.

Es tracta d’una activitat gratuïta la teatralització de la qual es fa sobre la base d’un guió que ha sigut ideat per Tomás Palau, i que representa el grup “Aquí te pillo aquí teatro”, sota la direcció de Begoña Tenés. L’objectiu, a més d’oferir als visitants una activitat lúdica en un entorn natural, és continuar millorant la conscienciació ciutadana en l’aspecte mediambiental, i reforçar així la posada en valor de les més de 6.000 hectàrees de paratges naturals amb els quals compta Petrer.

L’activitat es va posar en marxa a l’octubre de 2020 i, després d’un gran èxit inicial, va haver de suspendre’s al novembre d’eixe any per l’empitjorament de la situació sanitària per la pandèmia.

A més d’a través d’aquestes visites, també es pot conéixer de prop este paratge natural a través de la sala d’interpretació de l’Arenal, situada al costat de l’Oficina de Turisme de Petrer. Un espai que es complementa amb una exposició permanent titulada “Somnis d’Arena”, dissenyada per la Regidoria de Turisme. Així, a més de la sala dedicada a conéixer d’una manera minuciosa i científica este espai natural, es complementa amb una altra més emocional, l’element central de la qual és un ecorama que recrea els diferents estrats que es compon l’Arenal.