La iniciativa compta amb la col·laboració d’organitzacions com Creu Roja o Sense Barreres

Dintre del programa “Petrer amb els seus majors 2021”, la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials, en estes dates especials, ha posat en marxa la iniciativa “Nadal amb tu” per a alegrar Nadal i combatre la soledat de les persones majors i aquelles que passen Nadal sense família.

Volem donar visibilitat a les persones majors que passaran Nadal en soledat, implicar la ciutadania a crear il·lusió en totes eixes persones i oferir-los espais durant estos dies en què se senten acompanyades”, ha indicat la regidora delegada de Serveis Socials, Patricia Martínez.

Per a això, des de la regidoria, en col·laboració amb organitzacions socials i humanitàries de Petrer com Creu Roja o Sense Barreres, s’ha coordinat un equip de treball que fa diverses setmanes que treballa en esta iniciativa que tindrà com a acte central la trobada de solidaritat intergeneracional prevista per a demà, dimecres 22 de desembre, a partir de les deu del matí, al centre social Juan Millá.

Estic segura que serà un acte molt entranyable i emotiu en el qual diferents generacions podran compartir experiències i vivències”, ha destacat l’edil, que ha explicat que en l’acte, a més de l’equip d’acció comunitària de la regidoria, participarà el CEAM, que ha preparat una representació teatral amb temàtica nadalenca i alumnat de l’IES Azorín.

José Castillo, educador social i coordinador de la iniciativa, ha explicat que, a més d’este acte central que en tot moment es realitzarà amb totes les mesures anti-Covid, “Nadal amb tu” també compta amb altres accions, entre les quals destaquen algunes com les targetes nadalenques que han confeccionat xiquets i xiquetes del Centre de Dia, de diversos tallers i d’associacions i que s’entregaran a les persones majors “perquè estes dates siguen per a elles un poc més càlides”.

A més, els dies de Nit de Nadal i de Nit de Cap d’Any es portarà un menjar especial a uns 31 beneficiaris dels programes de Serveis Socials.