Petrer organitza la 3a Trobada Intergeneracional per a fomentar els llaços de les persones majors amb les generacions més jóvens

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Serà el dijous 23 de juny de 10 a 13 hores en el Centre Social Juan Millá


Amb el propòsit de generar un espai i un temps de convivència i socialització entre les persones majors, xiquets i jóvens, la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials ha organitzat la tercera Trobada Intergeneracional dintre del programa “Petrer amb els seus majors”.

D’esta manera, dijous que ve 23 de juny, de 10 a 13 hores, en el Centre Social Juan Millá, tindrà lloc esta trobada amb la qual, a més, es pretén continuar visibilitzant les persones majors que es troben soles, implicar la ciutadania en l’acompanyament a estes persones i generar un ambient intergeneracional propici perquè estes persones se senten acompanyades.

Volem posar el focus en els nostres majors amb esta trobada on, no sols treballarem la soledat d’eixes persones, que durant la pandèmia ho han passat especialment malament, sinó també els llaços amb les i els menors dels nostres tallers i de tots els que vulguen acostar-se al Centre Social Juan Millá”, ha destacat l’edil, Ana Tortosa.

Es tracta d’una trobada promoguda per la regidoria, l’organització de la qual implica diverses àrees, entitats i associacions locals com són el Servei d’Acció Comunitària, el Servei de Promoció de l’autonomia, SASEM, CREU ROJA, CARELIVE, COCEMFE i CÀRITAS. A més, està subvencionada per la Diputació d’Alacant.

Mercedes Riera, cap de l’àrea d’Igualtat i Serveis Socials, ha agraït la implicació i labor de totes les entitats, referint-se, per exemple, a la importància de “la implicació de les associacions per a traslladar fins al centre social les persones amb més dificultats”.

Durant la trobada hi haurà activitats d’animació pensades per a la interacció entre les persones majors, els xiquets i els jóvens i també hi haurà un aperitiu de tancament.

A més, les persones que participen en els diferents tallers d’adults que anualment organitza la regidoria de Serveis Socials estan preparant uns detalls per a regalar a les persones majors assistents a la trobada.