Petrer organitza classes de ioga per a pacients oncològics

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Seran classes d’una hora i quart aproximadament els dimarts i dijous en el centre municipal Clara Campoamor

 

La Regidoria de Participació Ciutadana, en col·laboració amb l’Associació Acmavi (Associació Càncer de Mama Vinalopó), ha organitzat classes de ioga per a pacients oncològics, tal com han presentat este matí la regidora de l’àrea, Juana Ochoa; la vicepresidenta de l’associació, Miriam Giménez; i la instructora de les classes, Gema Albert.

Es tracta de classes d’una hora i quart aproximadament que s’impartiran dos dies a la setmana -dimarts i dijous- en el centre municipal Clara Campoamor de Petrer, gratuïtes, amb l’únic requisit de ser soci de l’associació Acmavi. Les classes començaran dimarts que ve 4 d’octubre.

Gema Albert, instructora de ioga i integrant de l’associació que també és pacient oncològica, ha explicat que es tracta de classes “molt enfocades a pacients oncològics, per la qual cosa és un ioga molt mesurat”. També ha relatat que ella mateixa feia ioga quan va passar pel càncer i el que pretén és que, com li va passar a ella, estes classes aporten “molt als pacients a mentalment i emocionalment” i també els servisca per a enfortir el sistema immunitari. 

La regidora, Juana Ochoa, ha recordat que des de la regidoria “estem ací, secundant i aportant el nostre granet d’arena per a visibilitzar la gran faena que realitza l’associació”.

Per part seua, Miriam Giménez, vicepresidenta de Acmavi, ha especificat que les classes són per a qualsevol pacient oncològic, amb l’únic requisit de ser soci de l’associació, i ha recordat que la quota anual de soci és de 25 euros.

La vicepresidenta també ha avançat que enguany serà el 18 de novembre en el Teatre Cervantes de Petrer quan presenten el seu tradicional calendari.