La inscripció està oberta a través de www.petreremprende.es.

La regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer ha presentat la seua oferta de cursos de formació per a aquest últim trimestre de l’any, amb un total de nou cursos pensats per a empresaris, autònoms, comerciants locals i persones en situació de desocupació.

Al març, just una setmana abans de la declaració de l’Estat d’Alarma, vam fer la presentació dels cursos de formació per a 2020, però, per la situació, vam haver de paralitzar-ho tot”, ha explicat el regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, que ha destacat que “teníem l’assignatura pendent de reactivar-los”.

Els cursos programats es duran a terme de manera presencial amb dues seus, Sara Formación i Genion Lab – PCB Coworking, “ja que tenen aules homologades per Labora i, per l’amplitud dels espais, podem garantir totes les mesures de seguretat i higiene”, ha destacat Morcillo. A més, sobre la base de l’actual situació sanitària, s’ha limitat l’aforament a deu persones per curs.

Segons ha explicat Carmen Micó, agent de Desenvolupament Econòmic, els nou cursos es duran a terme des de la setmana vinent fins a mitjan desembre. En concret, s’han organitzat cursos com ara “manipulación de alimentos y alérgenos alimentarios”, “introducción a la informática”, “taller de innovación design thinking con Lego”, “programa de técnicas de estudio y aprendizaje para opositores”, “¿cuán buena es la salud de tu empresa? Análisis económico financiero”, “Cambia la imagen de tu negocio y mejora resultados”, “Prevención de riesgos laborales”, “Marketing online y clientes en Internet” i “Taller de oratoria”.

La inscripció als cursos s’ha de fer de manera telemàtica a través de la pàgina web www.petreremprende.es.

DETALL DE CURSOS

23 d’octubre de 2020

Manipulación de Alimentos i Alérgenos Alimentarios

Curs per a dotar l’alumnat dels coneixements necessaris per al correcte maneig i manipulació dels productes alimentosos segons la normativa vigent.

Del 26 d’octubre al 3 de novembre de 2020

Introducción a la informática

Curs per a preparar a l’alumne en els conceptes bàsics de la informàtica i la computació, per a obtindre un coneixement general sobre les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC).

4 de novembre de 2020

Taller de Innovación design thinking con Lego

En mercats altament competitius es fa cada vegada més important idear productes i serveis que es diferencien de la resta en la seua capacitat de satisfer les necessitats dels usuaris. Aprenem a aplicar tecnologia per a adaptar-nos al canvi i gestionarem processos d’innovació a través de Design Thinking, un procés de pensament ideat per a dissenyar solucions disruptives situant l’usuari com a protagonista.

9, 10 i 11 de novembre de 2020

Programa de técnicas de estudio y aprendizaje para opositores

Aquest curs ofereix els coneixements necessaris per a estudiar i aprendre d’una manera efectiva aconseguint millors resultats. És un sistema complet i eficaç que ajuda l’opositor a treballar amb confiança cap a l’èxit.

18 i 20 de novembre de 2020

Cambia la imagen de tu negocio y mejora tus resultados

En aquest taller aprendràs a realitzar els ajustos estètics i estratègics necessaris en el teu comerç per a aconseguir més impacte i atraure als teus clients potencials.

Del 23 al 26 de novembre de 2020

Prevención de riesgos laborales

Curs teoricopràctic per a obtindre les tècniques preventives de riscos laborals i les nocions bàsiques en primers auxilis en l’especialitat d’obrer.

Del 23 al 27 de novembre de 2020

¿Cuán buena es la salud de tu empresa? Análisis económico-financiero

Curs perquè l’emprenedor per si sol puga conéixer l’estat de salut del seu negoci, coneixent i entenent el que representa El Balanç i El Compte de Resultats de la seua empresa, adquirint la capacitat de diagnosticar i enjudiciar la gestió empresarial usant per a això, una diversitat de tècniques, mètodes i ferramentes bàsiques, que li permeten adoptar (preferentment i a curt termini), aquelles decisions que considere oportunes i que faciliten la consecució dels objectius que s’haja proposat.

1 i 2 de desembre de 2020

Marketing online y clientes en Internet

Sessió 1: Necessites un pla! Així que revisarem els punts necessaris per a completar la teua estratègia de màrqueting i donar a conéixer la teua marca, producte o servei. Parlarem del client ideal, de presència offline i online, bones ferramentes gratuïtes i molta planificació…

Sessió 2: El teu full de ruta per a traure-li el màxim partit al teu web, canals socials i captar nous clients. El camí per a aprendre, a més, a mesurar l’èxit del teu negoci en Internet.

Del 14 al 18 de desembre de 2020

Taller de Oratoria

Curs que ofereix a l’usuari les tècniques i habilitats per a parlar en públic, ajudant a superar les pors que generen aquest tipus de situacions.

WordPress Video Lightbox Plugin