La inscripció està oberta del 5 al 17 de febrer a l’Ajuntament, al centre municipal Clara Campoamor i al centre social Juan Millá

Un total de 17 tallers d’oci i temps lliure integren l’oferta per a aquest any de les regidories de Participació Ciutadana i d’Igualtat i Inclusió Social, tallers per als quals el període d’inscripció està obert des de hui, 5 de febrer, fins el pròxim dia 17.

La regidora de Participació Ciutadana, Juana Ochoa, ha subratllat que l’oferta per a enguany contempla prop de 300 places i ha remarcat que “volem que siguen un espai obert de formació i entreteniment per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i potenciar, sobretot, les relacions personals, creant espais de trobada”.

Sevillanes iniciació i perfeccionament, balls de saló iniciació i avançat, ball en línia, zumba, arts decoratives, pilates I i II, teatre, pintura a l’oli, gimnàstica, atenció plena – ioga I i II, escacs i adorns nadalencs són els tallers oferits que tindran lloc al centre municipal Clara Campoamor i al centre social Juan Millá. Dins de l’oferta, el taller de ball en línia i el segon taller d’atenció plena – ioga són nous, segons ha indicat la regidora.

L’edil ha puntualitzat que “donada la gran demanda, en els tallers que es tinguen més sol·licituds que places, el dia 18 de febrer, a les 12.00 h, es realitzarà un sorteig públic al centre Clara Campoamor”. Serà el 19 de febrer quan es publiquen els llistats dels admesos en els diferents tallers.

Les inscripcions, del 5 al 17 de febrer, es poden realitzar al mateix Ajuntament, en horari de 10 a 14 hores; al centre municipal Clara Campoamor, de 10 a 14 i de 15 a 20 hores; i al centre social Juan Millá, de 10 a 14 hores.

Cal recordar que aquesta programació de tallers d’oci i temps lliure es realitza a Petrer des de fa 16 anys.

WordPress Video Lightbox Plugin