Petrer obri un espai de promoció turística de les Festes de Moros i Cristians en la Galeria comercial de Carrefour

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Es  tracta d’un “mostrador obert” pel qual al dia passen entre 2.000 i 3.000 persones
L’obertura d’este espai ha sigut possible gràcies a l’acord entre Carmila i l’Ajuntament de Petrer

Des d’este matí, la promoció de les Festes de Moros i Cristians de Petrer també ha arribat a la Galeria Comercial del Centre Carrefour Vinalopó, on, de manera pionera, Turisme Petrer ha obert un espai de promoció i informació turística per a arribar a les entre 2.000 i 3.000 persones que passen al dia per esta superfície comercial.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha catalogat este espai com “un impressionant aparador obert a les nostres Festes de Moros i Cristians, una xicoteta pinzellada perquè totes les persones que passen per ací es queden amb les ganes de gaudir de més i es queden amb les ganes de disfrutar des de dintre de les nostres festes”.

La iniciativa, que se suma a la campanya promocional presentada ahir –”la més intensa de la història”, en paraules del regidor de Turisme, David Morcillo–, ha sigut possible gràcies a l’acord de cessió de l’espai, de manera gratuïta, entre l’Ajuntament de Petrer i Carmila, propietària del Centre Comercial Carrefour Petrer-Vinalopó.

Segons ha explicat l’alcaldessa, “tot va començar amb una conversa que vam tindre fa uns mesos amb Javier, director de Carrefour –present en la roda de premsa– que ens plantejava la possibilitat de cedir-nos un espai, de la mà de Carmila, per a la promoció de les nostres Festes”, i ha posat en valor que “quan es tenen ganes i il·lusió, es posa de manifest que la unió d’idees i forces donà llum a grans projectes”.

Morcillo ha agraït “a Carmila i al centre comercial la predisposició a cedir-nos este espai de manera gratuïta”, i ha destacat que “este espai és un punt d’unió comarcal pel qual, sobretot els caps de setmana, tothom passa per ací”. També ha tingut paraules d’agraïment per als tècnics de l’Oficina de Turisme “per l’esforç i el disseny”.

El punt de promoció, tematitzat íntegrament amb les Festes de Moros i Cristians, estarà obert els divendres a la vesprada i els dissabtes durant tot el dia durant els dos pròxims caps de setmana, previs a la celebració de les festes, del 12 al 16 de maig.

En la presentació també han estat Enrique Rubio, president de la Unió de Festejos, Eduardo Solano, gerent de Carmila, i Javier Castillo, director de Carrefour Vinalopó.

El president de l’entitat festera ha agraït el treball de l’Ajuntament de Petrer i la col·laboració de Carrefour i ha avançat que des de la Unió de Festejos s’està veient la possibilitat que festers abillats amb la indumentària festera promocionen les festes dins del centre comercial.

Per part seua, el gerent de Carmila ha expressat que “estem encantats de col·laborar amb vosaltres, complint amb el compromís que tenim amb la comunitat i esperem que esta siga la primera de moltes més”.

PACK FESTER

El regidor de Turisme, David Morcillo, ha indicat que en este nou espai turístic, a més d’informar de les festes, també es vendrà el conegut “pack fester”, una iniciativa que l’Oficina de Turisme oferix des de fa ja diversos anys, enfocada sobretot als visitants d’altres localitats, per a poder gaudir de les festes amb una cadira per a la desfilada, el menjar en un restaurant de la localitat i una visita al castell, pack que té un preu de 20 €.

Morcillo ha subratllat que “pack fester està anant molt bé, ja s’han inscrit més de 140 persones d’Alacant, Múrcia, una colònia d’anglesos…”.