Petrer obri els parcs 9 d’Octubre i El Campet també al matí

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’horari d’aquesta segona setmana de Fase 3 a la Comunitat Valenciana és d’11.30 a 14.00 i de 17.00 a 22.30 hores.

La Regidoria de Servicis Generals de l’Ajuntament de Petrer, atenent les peticions veïnals, ha decidit obrir els parcs 9 d’Octubre i El Campet també al matí.

Segons ha informat el regidor de l’àrea, Fernando Díaz, des de hui, 22 de juny, fins al diumenge 28 de juny, quan previsiblement finalitzarà la Fase 3 a la Comunitat Valenciana, l’horari de tots dos parcs serà d’11.30 a 14.00 i de 17.00 a 22.30 h, aprofitant les hores de tancament a meitat del dia per a dur a terme labors de desinfecció, que també es realitzaran abans de l’obertura del parc cada dia. “Continuem treballant per a, a poc a poc, anar recuperant la normalitat en els horaris dels edificis i espais públics de manera que els nostres veïns puguen traure el màxim profit de la nostra ciutat durant aquest època tan bona de l’any”.

El regidor ha recordat que els banys públics continuen tenint l’accés controlat i “és necessari demanar-li la clau al conserge”, així com que les fonts públiques continuen tancades. També ha aprofitat per a informar que, per un problema tècnic, l’estany del parc ha hagut de ser buidat, però ja s’està treballant des de la regidoria per a donar-li una solució.

Finalment, Díaz ha tornat a demanar als veïns que “encara que, una vegada finalitzat l’Estat d’Alarma, pot sembla que recuperem la nostra normalitat anterior, no és així, ja que el virus segueix ací, per la qual cosa és molt important que continuem complint amb les mesures de seguretat i higiene com portar màscara i respectar la distància de seguretat de 1,5 metres”.