Petrer no cobrarà la taxa de taules i cadires de terrasses del sector hostaler en 2021

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La mesura, que ja s’ha aplicat durant aquest any, s’emportarà al ple de novembre, en el qual també està previst que s’aborden els pressupostos de 2021

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Petrer ha decidit suspendre per a 2021 la taxa d’ocupació de via pública amb taules i cadires (les terrasses dels establiments d’hostaleria), tal com ha informat el regidor d’Hisenda, Ramón Poveda.

El regidor, que ha indicat que serà el segon any que s’aplica aquesta suspensió, ha recordat que enguany, poc després de decretar-se l’Estat d’Alarma i “veient les conseqüències econòmiques que la crisi sanitària i el confinament podien suposar per als negocis d’hostaleria de Petrer, decidírem suspendre la taxa de taules i cadires”. Una mesura que l’equip de Govern ha ampliat a 2021 “ja que, veient la situació en la qual ens trobem no pinta bé, no podem crear una incertesa en els empresaris locals sobre el que passarà o no”.

Poveda ha explicat que la suspensió d’aquesta taxa suposarà que l’Ajuntament de Petrer deixe d’ingressar entorn de 40.000 euros, però “suposarà una injecció directa de diners per als hostalers locals”.

L’aprovació d’aquesta suspensió anirà al ple municipal del pròxim mes de novembre, conjuntament amb la resta de taxes municipals per a 2021. L’edil ha avançat que la intenció des de la regidoria d’Hisenda és que en el ple de novembre també es presenten i s’aproven els pressupostos municipals per a 2021.