Petrer llança una nova campanya de bons consum coincidint amb Nadal

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’import total dels bons ascendix a 171.690 € amb una subvenció de la Diputació d’Alacant

 

El regidor de Comerç de Petrer, Pablo Palao, ha avançat que l’Ajuntament llançarà una nova campanya de bons subvencionats a partir del 14 de desembre per a incentivar el consum en el comerç local i fer costat als veïns en les seues compres nadalenques.

L’edil ha afegit que el límit serà de 100 euros per veí o veïna major de 18 anys empadronat a Petrer . Podran obtindre’s en bons de 10€, 50€ o 100€, en línia a partir de les 10 del matí del dia 14 en el portal web que s’habilitarà prompte.

Però abans els comerços i locals d’hostaleria podran inscriure’s a la campanya a partir d’este mateix divendres dia 9, i fins al 21 a través de l’enllaç que s’activarà prèviament a través de www.petrer.es/bonos, omplint un formulari. Palao ha animat el teixit comercial i hostaler perquè “s’adherisquen a la campanya, ja que es mobilitzaran més de 350.000 euros durant el període nadalenc a través d’estos bons que cobrixen el 50% de la compra”.

El regidor també ha informat que es repartiran 600 tiquets de cites prèvies que s’entregaran el dia 19 de desembre en el centre Clara Campoamor, per als 60.000 euros que s’han reservat per a les persones de l’anomenada “bretxa digital”, les persones majors de 65 anys que no tenen domini d’Internet, i que així ho puguen aconseguir de manera presencial. Amb aquests tiquets de cita prèvia l’endemà, 20 de desembre, podran aconseguir els seus bons en el centre Clara Campoamor o en l’Espai Blanc (al costat del Teatre Cervantes), depenent d’allò més pròxim al seu lloc de residència, de 9.30 a 14.30 i de 15.30 a 18.00 h.

Palao ha explicat que tots els bons  es podran consumir fins al dia 25, i l’únic requisit per a accedir a estos és que la persona estiga empadronada a Petrer en data 1 de desembre de 2022, i que siga major de 18 anys. En la plataforma web que s’habilitarà, com ja passara en l’anterior campanya de bons, haurà de consignar el seu número de DNI o NIE i podrà descarregar-se bons; hi ha establits de 10 €, 50 € i 100 €, fins a un màxim en total de 100 €, sense que per a això es requerisca pagament previ per a adquirir-los.