Petrer llança un espot on valora l’essència de les Festes Patronals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La regidoria de Festes ha previst noves activitats per als més xicotets, com dues jornades de jocs tradicionals o una nova “globutà”

Si la setmana passada la regidora de Festes, Ana Tortosa, presentava el cartell anunciador de les Festes Patronals d’enguany, hui ha sigut el torn de l’espot promocional “amb el qual pretenem continuar despertant l’interés sobre les nostres festes més tradicionals en veïns i veïnes de tota la ciutat i en visitants d’altres municipis”, ha subratllat la regidora.

Es tracta d’un vídeo de poc més de 40 segons en el qual a través d’una bateria d’imatges de les passades Festes Patronals es mostra l’essència de Petrer, l’essència d’una “festa mediterrània on religiositat… cultura… música… i molta imaginació reforcen l’arrelament dels seus ciutadans”, tal com resa la locució de l’espot.

Quant als detalls més tècnics, l’edil ha destacat que de nou el vídeo està locutat en valencià i subtitulat en castellà. A partir de hui l’espot es podrà veure a través de diferents xarxes socials institucionals i també en algunes televisions comarcals.

La regidora ha animat a veïnes i veïns a utilitzar tots els recursos de la campanya promocional de les Festes Patronals per a “convertir-se en els millors ambaixadors de la nostra ciutat, de les seues festes, de les seues tradicions… i, d’aquesta manera, continuar transmetent l’amor i el respecte per la nostra essència, que és la que ens fa grans”.

MÉS ACTIVITATS PER ALS MÉS XICOTETS EN FESTES

La regidora de Festes també ha aprofitat per a presentar algunes de les novetats quant a activitats infantils durant les festes d’enguany, i ha indicat que “és fonamental que els més xicotets se senten part de les nostres tradicions perquè són el futur de les festes”.

A més de les activitats ja programades en anys anteriors, enguany la regidoria de Festes ha preparat dues jornades (dissabte 28 de setembre a la plaça de Dalt i diumenge 29 a la plaça de Baix) de jocs tradicionals; i el dissabte 5 d’octubre, a les 12.00 h, en El Campet, una innovadora “globutà”, és a dir, una mascletà en la qual se substitueixen els masclets per globus de colors.

Tortosa ha recordat que, per a promocionar aquestes activitats entre els més xicotets, “així com el Correfoc i les Carasses, hem repartit un xicotet full de mà amb tota la informació en tots els centres educatius de Petrer, perquè tinguen la informació de primera mà”.