Petrer ja té cartell de Festes Patronals sota el títol “Essència de Petrer”

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La regidoria repartirà 11.000 tríptics del programa de festes i 3.000 fullets de mà amb les activitats orientades a un públic infantil als centres educatius.

Des d’aquest matí, Petrer ja compta oficialment amb cartell anunciador de les Festes Patronals de 2019.

Quan falten exactament 17 dies perquè Carmen Romero Poveda, més coneguda com a “Mensi”, es puge a la balconada de l’Ajuntament per a pregonar les festes més tradicionals del municipi, aquest matí la regidora de Festes, Ana Tortosa, ha presentat el seu cartell anunciador.

La regidora ha subratllat que, com és habitual, la imatge del cartell és una de les fotografies premiades en el concurs FotoFesta, en concret “es tracta d’una fotografia de Juan Pedro Verdú Rico, a qui agraïsc que haja sabut plasmar en una imatge l’essència de la nostra festa”. En aquest sentit, l’edil s’ha referit també al missatge de la campanya promocional d’enguany, “Essència de Petrer”, indicant que “les Festes Patronals representen l’essència de la nostra ciutat, ja que uneixen cultura, tradició, costums, religiositat i festa, per aquest motiu hem triat aquest títol”.

El cartell promocional es repartirà pels comerços de tota la ciutat. A més del cartell, es repartiran 11.000 tríptics amb la programació completa de les festes i 3.000 fullets de mà amb les activitats infantils més destacades. Aquests fullets de mà es repartiran als centres educatius de Petrer. En aquest sentit, Tortosa ha expressat que “està en les nostres mans la continuïtat de les nostres festes si sabem transmetre als més xicotets de cada casa la nostra essència i tradicions”.

La regidora ha avançat que enguany s’han programat noves activitats per als més xicotets, de les quals oferirà tots els detalls en breu.