Petrer invertix prop de 200.000 € per a modernitzar el polígon de Salinetes i duplicar l’enllumenat públic a l’avinguda de la Llibertat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Amb una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer ha començat les obres de millora i modernització del polígon de Salinetes, amb un pressupostos pròxim als 200.000 euros en total, amb fons de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Una de les principals actuacions és l’ampliació de l’enllumenat públic en l’avinguda de la Llibertat, una reivindicació de les empreses i treballadors del polígon. “Després del canvi de lluminàries per sistemes Led fa uns anys, hi havia zones d’ombra i hem decidit duplicar els fanals en la vorera esquerra ja que fins ara no n’hi havia”, ha indicat el regidor de l’àrea, David Morcillo. El regidor també s’ha referit al fet que l’avinguda compta amb diversos establiments d’hostaleria i esdeveniments que els caps de setmana tenen afluència de persones, i al fet que esta avinguda també és molt utilitzada pels senderistes.

Concretament la inversió en la millora de la il·luminació consumirà 116.817 € de la subvenció, mentres que els 80.000 euros restants es destinaran a millorar la zona enjardinada de l’avinguda de Catalunya perquè quede completa.

Volem continuar millorant els espais verds per a tindre un polígon del segle XXI”, ha indicat l’edil, que ha dit que és bàsic “invertir en la millora de la imatge de les àrees industrials, ja que “són la imatge de la nostra economia i, en definitiva, la imatge de la nostra ciutat”.