S’està remodelant la rotonda d’accés, canviat la il·luminació i un tractament de xoc de desbrossament.

Modernitzar les àrees industrials de la població és un dels objectius de la regidoria de Desenvolupament Econòmic que dirigeix el regidor David Morcillo. L’edil ha visitat hui el polígon per a comprovar l’estat de les obres d’adequació de la rotonda d’accés i la resta d’actuacions que s’han dut a terme.

En total, durant les últimes setmanes, s’han invertit 143.600 € en la glorieta principal d’entrada a l’àrea industrial (encara sense concloure); la substitució de les lluminàries i un tractament de xoc per al desbrossament de les vies principals.

Morcillo ha assenyalat que “els polígons són zones prioritàries per a aquest equip de Govern, enfront de l’abandó que van patir en altres etapes” i ha recordat que Les Pedreres disposa de càmeres de seguretat el que és “vital com a mesura dissuasiva” perquè les empreses i els seus béns estiguen més segurs.

L’edil de l’àrea ha assenyalat que les actuacions s’han dut a terme amb recursos propis de l’Ajuntament, mitjançant projectes financerament sostenibles que es doten de pressupost del romanent de l’any anterior, i amb fons aportats per l’Institut Valencià de Competitivitat Industrial (IVACE) procedents de programes de la Unió Europea.

Concretament, la inversió en la glorieta d’entrada ascendeix a 47.977 €; el canvi de lluminàries ha suposat una inversió de 89.056 € i s’han destinat 6.567 € a esbrossar els carrers paral·lels a l’autovia, la pinada i les dues parcel·les de propietat municipal.

Morcillo també ha recordat que el polígon de Les Pedreres és un model a la Comunitat Valenciana com va destacar en la seua intervenció en l’entrega de premis de Petreremprén la directora general d’Indústria i Energia, Empar Martínez, i el primer de la zona a incorporar la fibra òptica per a donar servici d’Internet d’alta velocitat a les empreses i negocis que ja estan instal·lats.

Continuarem avançant i treballant perquè els polígons de Petrer siguen espais moderns, segurs i que continguen les millors condicions perquè les empreses, que són les que generen llocs de treball, disposen de bones condicions per a realitzar la seua activitat”, ha conclòs el regidor.