Petrer inicia la remodelació de l’interior del pavelló Gedeón i Isaías Guardiola per 190.000 euros

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les obres duraran tot el mes d’agost amb el fi de poder iniciar la temporada esportiva el 5 setembre sense problemes

 

 

 

L’Ajuntament de Petrer ha iniciat la remodelació dels interiors del pavelló Gedeón i Isaïes Guardiola, que canviarà radicalment, després de més de 40 anys en actiu. Les obres privaran de l’ús de la instal·lació durant el mes d’agost, per la qual cosa els equips hauran de realitzar la pretemporada en la pista annexa al pavelló o en el poliesportiu de Sant Jerònim.

Volíem esperar al mes de juliol per al seu inici i així evitar perjudicar els esportistes i clubs que la utilitzen”, assegura la regidora d’Esports, Patricia Martínez, que espera que els clubs puguen reprendre l’activitat esportiva el 5 de setembre “sense cap mena de problema”.

Amb els 190.000 euros invertits en este projecte s’esperen realitzar diverses modificacions i millores, com el canvi de color en les parets o en les graderies. El canvi més significatiu serà el sòl, ja que abandonarà el verd fosc per un to blau que recorda ael de la pista de Sant Jerònim. D’altra banda, les portes de les sales de musculació i material esportiu també seran renovades, i deixaran arrere la fusta per portes més reforçades.

A pesar que les obres s’han iniciat recentment, l’edil assegura que espera anunciar en els pròxims dies les reformes en les piscines cobertes de Sant Ferran i del rocòdrom. “L’aposta d’este govern per l’esport és indubtable”, declara Patricia Martínez.