El nou contracte de manteniment i neteja de clavegueram ascendeix a 35.873 euros

El regidor ha fet una crida als veïns per a evitar els problemes d’embossaments que estan provocant les tovalloletes abocades al WC

Millorar el manteniment i neteja de la xarxa de clavegueram de Petrer és l’objectiu que s’ha marcat la regidoria de Servicis Generals a través del nou contracte firmat amb l’empresa PSG Servicios de recuperación y reciclaje S.L.

El contracte, d’una duració de dos anys prorrogable a altres dos, ascendeix a 35.873 euros anuals, i contempla tots els treballs de neteges urgents d’embossaments a la xarxa de clavegueram del municipi, tant al nucli urbà, com en polígons, urbanitzacions i edificis de propietat municipal. Igualment, el servici incorpora els treballs de manteniment preventiu parcial, així com d’urgències o correctiu total.

Per a millorar els treballs d’inspecció, la nova empresa concessionària utilitzarà càmeres robot en algunes zones de la xarxa d’acord amb les necessitats que vaja establint la regidoria de Servicis Generals.

Fernando Díaz, regidor de Servicis Generals, ha fet una crida a veïnes i veïns perquè “eviten tirar les tovalloletes al vàter, ja que estan causant molts problemes d’embossaments i col·lapses al clavegueram”. L’edil ha remarcat que aquest és un problema amb el qual s’estan trobant els tècnics de neteja i manteniment de clavegueram en els últims anys, “d’ací la importància que tots tinguem presents que una simple tovalloleta tirada al vàter perjudicarà el conjunt de la població”.

WordPress Video Lightbox Plugin