Els veïns poden aportar la seua visió sobre la realitat del col·lectiu a Petrer a través d’un qüestionari disponible en el web de l’Ajuntament

La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials acaba de llançar un qüestionari a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Petrer perquè els veïns i veïnes pugues participar activament en l’elaboració del primer Pla Municipal LGTBIQA+ en el qual s’està treballant des de la regidoria.

El qüestionari, que les persones interessades poden omplir a través de l’enllaç https://petrer.es/concejalia-de-igualdad-y-servicios-sociales/, consta d’un total de 27 preguntes, és totalment anònim i no requerix més de 5 minuts per a omplir-lo.

Les persones interessades a participar-hi, mitjançant l’emplenament del qüestionari, podran fer-ho fins diumenge que ve, 3 d’octubre.

Segons ha explicat l’edil de l’àrea, Ana Tortosa, “es tracta d’una ferramenta de treball amb la qual pretenem conéixer l’opinió de les nostres veïnes i veïns sobre la realitat del col·lectiu LGTBIQA+ a la nostra ciutat”. Tortosa ha precisat que “en este moment estem en la fase de diagnòstic del Pla, en la qual és fonamental recollir informació el més fiable i real possible per a realitzar una correcta detecció de necessitats a Petrer”.

Este pla, per a l’elaboració del qual s’ha comptat amb la consultora Diferencia2, especialitzada en la promoció de la igualtat de gènere i en matèria d’atenció a la diversitat afectivo-sexual, pretén identificar les diferents necessitats bàsiques i estratègiques d’atenció i gestió de la diversitat sexual i de gènere de Petrer.

Una vegada recollides les dades en esta primera fase de diagnòstic, es farà la tabulació de les dades per a preparar l’informe final de diagnòstic, la qual cosa permetrà la posterior redacció i disseny del Pla, que tindrà una vigència de 4 anys.

La intenció és que en el document final aparega un cronograma d’execució per a visibilitzar amb claredat la temporalització de cadascuna de les mesures al llarg d’eixos anys.

WordPress Video Lightbox Plugin