Petrer i Alacant són els únics Ajuntaments que estaran promocionant els seus atractius turístics en el Congrés Internacional que se celebra des de hui a Alacant.

Des de hui, 25 de juny, i fins dissabte que ve 29, Alacant acull un Congrés Internacional de Cirurgia Fetal en el qual participen més de 1.000 metges especialitzats en aquest tipus de cirurgia, un aparador internacional en el qual l’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Turisme, estarà present promocionant els atractius turístics del municipi.

En aquest sentit, hui i demà, tècnics de Turisme estaran presents en el Congrés oferint dues rutes turístiques: una ruta històrica pels llocs més emblemàtics de Petrer, prevista per al divendres 28 de juny; i una ruta de “shopping”, programada per al dissabte 29, en la qual els assistents visitaran les botigues i comerços de bosses de mà i sabates de la ciutat, sobretot, les que formen part del Dia 37.

A més, en el sopar organitzat pel Congrés per al dijous 27 a la nit en la zona Volvo del Port d’Alacant, la Regidoria, en col·laboració amb la Unió de Festejos i festers i festeres, ha previst una desfilada per a promocionar les festes de Moros i Cristians de Petrer. “És un bon aparador tant per a donar a conéixer les nostres festes de Moros i Cristians com el nostre poble i un punt més per a poder obtindre el que portem lluitant durant aquests últims anys: aconseguir el reconeixement com a festa d’interés turístic nacional”, ha declarat Francisco Cerdá, vicepresident de la Unió de Festejos.

Cerdá, a més d’agrair a l’Ajuntament pel treball fet per a promocionar les festes, ha explicat els detalls de la participació. En la desfilada participaran una filà de cristians, una altra de moros, la colla dels Moros Nous, a més de les banderoles de totes les comparses i de la Unió de Festejos. La desfilada està prevista per a les 21 hores i serà a les 19 hores quan l’expedició petrerina partisca cap a Alacant des de la Pinada de Villaplana.

Els Ajuntaments de Petrer i Alacant, a través de les respectives Regidories de Turisme, són els únics que estaran promocionant els seus atractius turístics en aquest aparador internacional.

WordPress Video Lightbox Plugin