Es guardà un minut de silenci per les 63 persones mortes pel Covid-19 a Petrer.

Ja s’ha vacunat el 88,5% de la població major de 12 anys i s’han administrat 44.332 dosis.

Petrer va tancar ahir a la vesprada el centre de vacunació massiva de Sant Jerònim, amb un reconeixement i homenatge a més d’un centenar de professionals i voluntaris que han participat durant els tres últims mesos. La vacunació continua ara en els dos centres de salut.

L’acte, celebrat en el mateix pavelló on s’han administrat les dosis de la vacuna, va començar amb el descobriment d’una placa commemorativa que va descobrir l’alcaldessa, Irene Navarro, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, José M. Ángel, i la directora territorial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Encarna Llinares.

Després de projectar-se un emotiu vídeo amb imatges que recullen la labor desenvolupada per Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local, els sanitaris i personal d’administració dels centres de salut, així com del personal de neteja i desinfecció, es van fer els discursos i el lliurament de diplomes a les més de cent persones que han participat en l’operatiu de Sant Jerònim.

L’acte es va tancar amb un corredor d’aplaudiments i les sirenes dels vehicles d’emergència sonant en l’exterior del poliesportiu. Segons les dades facilitades durant l’acte pels responsables sanitaris, s’ha vacunat al 88,5% de la població major de 12 anys i s’han administrat 44.332 dosis.

A més, també va assistir la gerent de l’Àrea de Salut 18, Vicenta Tortosa, a més de responsables de Salut Pública i de la Direcció d’Infermeria de Primària, així com regidors i portaveus de la Corporació Municipal.